0 Artikel(en) : € 0,00

C: Romige, fijne eier wok noedels

In de Kantonese keuken zijn ze gek op fijne eier wok noedels. En wij snappen heel goed waarom dat zo is. Want door het toevoegen van scharreleieren krijgt de mie een wat romigere smaak dan de gewone wok noedels. Het resultaat is een volle smaak, die dankzij een korte kooktijd van slechts 6 minuten in een mum van tijd op tafel staat. Na een lange werkdag kunt u snel van een smakelijk Oosters gerecht genieten!

Authentieke productiewijze

We maken onze fijne eier wok noedels door naast de beste tarwebloem ook scharreleieren te gebruiken. Vervolgens wordt het deeg dubbelgevouwen en driemaal gewalst. Dit is precies de wijze, waarop men in het Verre Oosten ook authentieke wok noedels maakt. Wij zijn het enige bedrijf in Europa dat op authentieke wijze eier wok noedels walst en produceert. U proeft het verschil met de deegachtige mienestjes uit de supermarkt.

In 6 minuten gaar

Op de verpakking leest u een duidelijke bereidingswijze voor deze fijne eier wok noedels. U stopt de mie in een pan met kokend water. Omdat de noedels zo fijn zijn, hoeft u ze slechts 6 minuten te koken. Daarna giet u af en spoelt u de noedels af met koud water. Op die manier haalt u het overtollige zetmeel weg, wat de smaak ten goede komt en kleven voorkomt. Daarna kunt u gaan wokken en andere ingrediënten toevoegen.

Andere smaak

Kookt u vaak met een van onze andere wok noedels? Probeer dan ook eens deze fijner eier wok noedels. Met hetzelfde recept en dezelfde ingrediënten krijgt u toch een heel ander wokgerecht. Twijfelt u erover of de romige eiersmaak bij u past? Dan zijn onze populaire wok noedels of de fijne wok noedels een veilige keuze.

Probeer onze speciale recepten

Onze fijne eier wok noedels zijn uniek in hun soort: heerlijk vol van smaak, van restaurantkwaliteit én in 6 minuten klaar. Wilt u ook heerlijke gerechten bereiden met deze noedels? Kijk dan verder op onze site. Hier vindt heerlijke recepten voor al onze soorten wokmie Speciaal voor de fijne eier wok noedels is er een recept met biefstukreepjes, chilisaus en cashewnoten. Manman chi (eet smakelijk)!

Daarom onze fijne eier wok noedels

  • Fijn van structuur, lekker romig van smaak
  • Veelgebruikt in Kantonese keuken
  • In 6 minuten klaar
  • Kwaliteit zoals in restaurants
  • 1 verpakking is voor 2-3 personen

© Copyright 2019 TAI MING | Alle rechten voorbehouden | Algemen voorwaarden | Privacy verklaring
Design & Development door: Wallbrink Crossmedia